SOMBAHAR > MÜZİK > Albüm Tanıtım > Güldünya Şarkıları
Sayfa: [1] |   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Güldünya Şarkıları  (Okunma Sayısı 464 defa)
21 Ocak 2009, 00:09:42
fabeay
Ziyaretçi
« : 21 Ocak 2009, 00:09:42 »

GÜLDÜNYA ŞARKILARI

Toplumun her kesimince tanınan ve sevilen 13 kadın sanatçının kadın duyarlılığını anlatan şarkılarından oluşan ''Güldünya Şarkıları'' adlı albüm çıktı. İstanbul'da töre cinayetine kurban giden Güldünya Tören'in adı verilen "Güldünya Şarkıları" adlı albüm Kasım 2008 tarihinde Doğan Music Company tarafından piyasaya sunuldu. Danışmanlığını Naim Dilmener ve Hülya Demir'in yaptığı albümde  Ajda Pekkan ,Nazan Öncel, Emel Müftüoğlu,Aylin Aslım, Aynur Doğan, Nilüfer, Zuhal Olcay,Şebnem Ferah, Şevval Sam,Ayten Alpman,Funda Arar, Sezen Aksu ve Rojin  3'ü yeni 14 şarkı seslendirdi. Avukat, Güncel Hukuk Dergisi Yazı işleri Müdürü Filiz Kerestecioğlu'na ait olan albümün başlangıç şarkısı  "Kadınlar Vardır"  Nazan Öncel, Aylin Aslım, Aynur Doğan, Nilüfer, Zuhal Olcay,Sezen Aksu ve Rojin'in oluşturduğu koro tarafından söylendi.
      Bu albümün satışından elde edilen gelir aile içinde kötü muamele ve şiddete maruz kalan kadınlara, yasal, psikolojik ve tıbbi destek sağlamak amacıyla 15 Ekim 2007'de kurulan ve 7 gün 24 saat hizmet veren “Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattına” aktarılmaktadır

1- Kadınlar Vardır / Koro
2-Güldünya / Sezen Aksu
3-Kadın Dediğin / Ajda Pekkan
4-Leyla / Nazan Öncel
5-Adım Kadın / Emel Müftüoğlu
6-Qumrike / Aynur
7-Neyse / Zuhal Olcay
8-Karar Verdim / Aylın Aslım
9-Sana Ne Kime Ne / Nilüfer
10-Masum Değiliz / Şebnem Ferah
11-Kibritçi Kız / Şevval Sam
12-Sil Baştan / Rojin
13-Ve Tanrı Aşkı Yarattı / Ayten Alpman
14-Dünden Sonra Yarından Önce / Funda Arar

Moderatöre Bildir   Logged
21 Ocak 2009, 21:53:44
sombahar
Yönetici
Zirvedeki üye

« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2009, 21:53:44 »

Böyle sivil davranış ve irade gelişimine katkıda bulunan çalışmaları desteklemek gerekli. Duyarlı olan ve duyarlılığını yitirmmemek için direnen herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu albümü kısa sürede edinerek sade bir katkı sunmak gerekli.
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1] |   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Paylaş
Gitmek istediğiniz yer: