(( " ben atama doymadım doysun kara topraklar. dedimya kızma. ama senin şiirlerine doyamıyorum, buradan yeni üye sevcen arkadaşımada şunu söyleyim değerleri önce insan içinde yaşamalı sonra aramalı dimiiiiiiiiiiii. " )
Şiirime bu şekil yorum yazıldığı dönemlerde, ( Haziran 2009) üzülmüş hatta çok sinirlenmiştim.
Aradan 8 ay gibi bir zaman geçti.
Bu gün öğrendim ki ARSHAVİN adlı kişi benim çalışma arkadaşım. Konu açılınca kendisi söyledi. İyi ki aradan bunca zaman geçmiş ve benim kızgınlığım geçmişti.

Bu durumu site sahibi ve yöneticisi arkadaşım da (sombahar) biliyormuş.
Tabi işin eğlenceli tarafından bakmaya çalışıyorum. Fakat; Anlayamadığım bir konu var.!!!!
(( " GÜNEŞ ADLI ÜYEMİZEDE ÖZEL MESAJ GÖNDERİP ŞİİRLERİME YORUM YAPTIĞI İÇİN ELEŞTİRMİŞSİN. " )
Güneş adlı üyemize neden özel mesaj gönderip beni eleştiriyor. Çünkü Güneş adlı üyeyi ben tanıyorsamda ARSHAVİN tanımıyor. Acaba işin eğlenceli tarafı içinde bu da mı var? Hayır... Hayır... Aklıma başka şeyler getirmek istemiyorum sonuçta biz arkadaşız.

) Neyse gene ben eğlence tarıfından bakıyorum ve gülüyorum.

Gerçek dostlar arasında sırlar ne kadar saklanır veya hangi aşamaya kadar saklanır? Bu durumda şu anda bunu bilemiyeceğim ama, bildiğim bir şey var, o da sanal ortamda önünüze kimlerin çıkacağı iyiyi yada kötüyü ayırt etmeniz çok zor. Bazen duvara çarpabilir insan....
Saygılar.....