SOMBAHAR > ÜYELERİMİZİN ÜRÜNLERİ > ŞİİR > Yakup YAZICI > IŞIKLAR
Sayfa: [1] |   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: IŞIKLAR  (Okunma Sayısı 250 defa)
05 Haziran 2009, 02:34:14
ata
Genel Moderatör
Zirvedeki üye

« : 05 Haziran 2009, 02:34:14 »

IŞIKLAR

Derin deryalardan geçtik bazen,
              Güneşli, karlı günler açtı, içimiz,
              Sardı, bir yanımızı karanlık yosunlar,
              Bir yanımızda duruyor, berrak sular,

Bırak açık kalsın bu gece ay,
               Kuru toprakta, yansın ışıklar,
               Yürüdüm bahçesine, ne sıcak yaz,
               Vuruyor yüzümüze, kırmızı ışıklar…..

Yakup YAZICI     05.06.2009
Moderatöre Bildir   Logged
06 Haziran 2009, 15:29:12
ARSHAVİN
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2009, 15:29:12 »

ben atama doymadım doysun kara topraklar. dedimya kızma. ama senin şiirlerine doyamıyorum, buradan yeni üye sevcen arkadaşımada şunu söyleyim değerleri önce insan içinde yaşamalı sonra aramalı dimiiiiiiiiiiii. Sırıtan
06 Haziran 2009, 18:49:29
ata
Genel Moderatör
Zirvedeki üye

« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2009, 18:49:29 »

ARSHAVİN sevgiyle başlamıyacağım çünkü; yorumların sevgiden uzak, hatta arabeks kültürüyle yorum yapıyorsun. 'Ben atama doymadım doysun kara topraklar' isimle dalga geçmek senin düzeyini gösteriyor. küçük şeylerle uğraşıp başkalarına çamur atacağına YAZDIĞIN ŞİİRLERLE ÇIK KARŞIMA ADAM GİBİ, MERTÇE, KIRICI DEĞİL YAPICI ELEŞTİRİLERLE YORUM YAP SANA SAYGI DUYAYIM.
                   BURADA SEVCEN İSİMLİ ÜYEMİZDE GÖNDERME YAPMADAN GEÇMEMİŞSİN,
                  GÜNEŞ ADLI ÜYEMİZEDE ÖZEL MESAJ GÖNDERİP ŞİİRLERİME YORUM YAPTIĞI İÇİN ELEŞTİRMİŞSİN.
                  PARDON TANIŞIYORMUYUZ? SEN BENİ NE KADAR TANIYORSUN SİTEYE GİRİP BENİM YAZDIKLARIMA KIRICI YORUMLAR YAPIP KAÇIYORSUN. MERT BİR İNSANIN İŞİ DEĞİL BU, BAŞKA ŞEYLERDE YAZACAĞIM AMA SENİN SEVİYENE İNMİŞ OLURUM....Ney?
06 Haziran 2009, 19:44:49
sombahar
Yönetici
Zirvedeki üye

« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2009, 19:44:49 »

ARSHAVİN,
Forum Kurallarına uymanız konusunda son kez uyarıda bulunuyor ve konuyu kiltliyorum. Aynı üsluba devam ederseniz, üyeliğiniz silinecektir.
11 Şubat 2010, 21:09:53
ata
Genel Moderatör
Zirvedeki üye

« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2010, 21:09:53 »

((     "  ben atama doymadım doysun kara topraklar. dedimya kızma. ama senin şiirlerine doyamıyorum, buradan yeni üye sevcen arkadaşımada şunu söyleyim değerleri önce insan içinde yaşamalı sonra aramalı dimiiiiiiiiiiii. "   )

Şiirime bu şekil yorum yazıldığı dönemlerde, ( Haziran 2009) üzülmüş hatta çok sinirlenmiştim.
                   Aradan 8 ay gibi bir zaman geçti.
                   Bu gün öğrendim ki ARSHAVİN adlı kişi benim çalışma arkadaşım. Konu açılınca kendisi söyledi. İyi ki aradan bunca zaman geçmiş ve benim kızgınlığım geçmişti.Gülümseme Bu durumu site sahibi ve yöneticisi arkadaşım da (sombahar) biliyormuş.
                   Tabi işin eğlenceli tarafından bakmaya çalışıyorum. Fakat; Anlayamadığım bir konu var.!!!!

((         " GÜNEŞ ADLI ÜYEMİZEDE ÖZEL MESAJ GÖNDERİP ŞİİRLERİME YORUM YAPTIĞI İÇİN ELEŞTİRMİŞSİN. "     )  

Güneş adlı üyemize neden özel mesaj gönderip beni eleştiriyor. Çünkü Güneş adlı üyeyi ben tanıyorsamda ARSHAVİN tanımıyor. Acaba işin eğlenceli tarafı içinde bu da mı var? Hayır... Hayır... Aklıma başka şeyler getirmek istemiyorum sonuçta biz arkadaşız. Gülümseme) Neyse gene ben eğlence tarıfından bakıyorum ve gülüyorum.Gülümseme
                    Gerçek dostlar arasında sırlar ne kadar saklanır veya hangi aşamaya kadar saklanır? Bu durumda şu anda bunu bilemiyeceğim ama, bildiğim bir şey var, o da sanal ortamda önünüze kimlerin çıkacağı iyiyi yada kötüyü ayırt etmeniz çok zor. Bazen duvara çarpabilir insan....

Saygılar.....
Sayfa: [1] |   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Paylaş
Gitmek istediğiniz yer: